Gratis met de bus naar Willem II

Gratis met de bus naar de thuiswedstrijden van Willem II

Om een bezoek aan een wedstrijd van de Tricolores in het Koning Willem II stadion nog aantrekkelijker te maken voor supporters slaan Willem II en Arriva de handen ineen. Heb jij altijd moeite met het vinden van een parkeerplaats of wil jij gewoon gezellig met je vrienden een biertje drinken tijdens de wedstrijd? Pak dan nu de bus naar het stadion! Gedurende de tweede seizoenshelft reis je namelijk gratis met de bus naar de thuiswedstrijden van Willem II!.

Laat je rijden naar het Koning Willem II stadion en pak de bus. Toon de buschauffeur je SeizoenClubCard of losse ticket, en schreeuw Willem II naar de overwinning!

Pendelbus

Je mag gebruik maken van de reguliere buslijnen. Daarnaast rijdt er een pendelbus tussen centraal station Tilburg en het Koning Willem II stadion. De pendelbus gaat 1,5 uur voorafgaand aan de wedstrijden rijden. Opstappen kan op het Centraal Station bij stationsrestauratie Food-Drinkz-Cocktailz, bij de uitstaphalte van lijnen 140-141. Na afloop van de wedstrijd rijdt de pendelbus 1 uur lang van het stadion naar het Centraal Station, opstappen op de parallelweg na uitvak D.

Voorwaarden gratis reizen

  • Op vertoon van je SeizoenClubCard losse toegangskaart of ClubCard van Willem II
  • Geldig vanaf twee uur voor de wedstrijd tot twee uur na de wedstrijd
  • Geldig voor alle stads- en streekbussen van Arriva in Brabant en de pendelbus
  • Geldig voor de acht resterende reguliere thuiswedstrijden op 26 en 29 januari, 13 februari, 6 en 12 maart, 2 en 17 april en 1 mei